lauantai 30. elokuuta 2014

Virkkausta

Päätin tässä yksi kaunis päivä virkata sohvatyynyihin (60x60) pääliset. Tuumasta toimeen. Mattojen jämäkuteilla aloitin, mutta huomasin pian, että uutta kudetta täytyy hommata. Kävin ostamassa kuteita paikallisesta käsityöliikkeistä. Harmikseni en löytänyt ihan sellaisia värejä, kuin olin ajatellut. Mutta ostin jotain kumminkin. 

Ensimmäisen tyynynpäälisen sain valmiiksi eilen. Vasta kun olin ommellut tyynyn kiinni, huomsin, että se oli ihan vino, tai kapeni ylös päin. Ärsyttävää! Tekis mieli purkaa, mutta ei jaksaisi virkata uudelleen :D 

Käsikin tykkäs vähän huonoa, joten seuraavan tyynyn aloitus jäänee hamaan tulevaisuuteen. Ei viitti riskillä vetää, ettei käsi ala pahemmin taas vihoittelemaan! Ei oo kyllä ennen käsitöistä tullu kipeäksi, mutta tuo matonkude on kyllä sen verran raskaampaa virkata, johtuisko sitten siitä. Mene ja toedä.

3 kommenttia:

 1. Ei kai tuo haittaa vaikka kapeneekin. :) Mullaki ois päättelemistä vaille valmis tyyny, pitäs toinen tehä. Ja maton kuteesta ON vaikeampi tehdä, mullaki tulehtu käsi ku virkkasin kaks mattoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyyny on kyllä kivan jämäkkä näin käytössä, mutta en tiiä, kestänkö tätä, että tää on näin pahasti ylöspäin kapeneva :D

   Mun äitillä tulehtui olkapää pahasti, kun virkkas mattoa! Vaarallista tää virkkaaminen :D

   Poista
 2. Hyvän näkönen tyyny! :)
  Jaksaspa itekki värkätä.

  VastaaPoista