keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Porkkanakakun ohje

Tulipa (taas) tehtyä porkkanakakkua. 


Sain tyvän reseptin ja oon tehny tätä kakkua sillä, pienillä muutoksilla. Mun omat muutokset on suluissa reseptissä.

Porkkanakakku

150g rasvaa (voita)
3 munaa
3dl sokeria (intiaanisokeria)
N.5dl porkkanaraastetta
3dl vehnäj. (Gluteenitonta kaurajauhoa, Provena on merkki)
2tl leivinj.
2tl kanelia (piparkakkumaustetta)
1,5 tl vanilja sokeria
Hasselpähkinää (mantelirouhetta, jauhetta, lastuja, mitä nyt millonki löytyy)

Vaahdota munat ja sokeri, sulata voi. lisää loput aineet munasokerivaahtoon. Sekoita. Kaada irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 30-40min.

Kuorrute (kaksinkertaisena tietty!!)
100g maust.tuorejuusto (200g)
1,5dl tomusokeria (3dl)
25g rasvaa (50-70g)
Päälle Hasselpähkinärouhetta (mantelilastuja)

Mä vaahdotan vähän näitä aineksia. Eli huoneen lämpöinen voi, viola tuorejuusto ja tomusokeri. Ei oo niin juoksevaa. Ja mantelilastuja päälle :) 
Nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti