perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pieneksi neulottu neuletakki

Neuloin itselleni neuletakkia lapseni odotusaikana. Liian optimistinen olin koon suhteen ja sehän on edelleen mulle ihan liian pieni. Annoin sen nyt ystävälleni, jospa hänellä tulisi sitä pidettyä. Ainakin se sopi hyvin hänelle :) 


Tämä on neulottu Novitan Kelo-langasta, Novitan ohjeen mukaan. Sen verran muikkasin ohjetta, että tein  kaksi napin läpeä. 


Itse tykkäsin tästä tosi paljon. Täytynee tehdä tämmöinen itsellekin, uudestaan :D Onneksi tämä oli helppo tehdä ja nopea! 


Neuleeseen tuli tällaiset napit. Tykkän näistäkin kovasti! Neuleessa oli jo alun perin yhdet napit, mutta siirsin ne toiseen työhön, kun tälle ei ollut käyttöä. Ne oli samanlaiset, vähän vaaleammat vain. Onneksi löysin nämä samanlaiset Virosta Karnaluksista :)
 
Tässä vielä linkki ohjeeseen. En osaa sutä puhelimella "hienommin" laittaa :) http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94614


1 kommentti:

  1. Voi, aivan ihana neuletakki!!:) Osaisinpa tehdä minäki tämmösiä. Mulla enemmän painottuu tonne leipomispuolelle. Jos jossain välissä sais tulevalle vauvalle ommeltua jotain, ompelu niinkin onnistuu minulta, mut ei kutominen..

    VastaaPoista